Profesionalismul inclina balanta ! Legea in favoarea ta!
Contact:

Ma puteti contacta la tel 0755 041 611 sau puteti sa-mi scrieti un mesaj completând formularul din pagina de Contact, pentru a primi o informatie sau a stabili o consultatie.

 

Program de lucru:

Competente

Profesia mea este, de 23 de ani, aceea de avocat, iar satisfactia muncii mele o regasesc in permanenta in satisfactia clientului meu, lucru dificil dar nu imposibil de realizat!


Am infiintat Cabinetul de Avocat Mariana ROMAN din luna Ianuarie 1997 si de la acest moment m-am preocupat de interesele clientului meu ca fiind principala mea prioritate.


Devizele sub care lucrez sunt „Legea in favoarea ta”, ceea ce releva faptul ca intr-un context dificil pentru dumneavoastra, pot gasi nise prin care sa va fac situatia favorabila precum si „Profesionalismul inclina balanta”, doar prin profesionalism putandu-se ajunge la rezultatul scontat!


Sunt avocat pledant definitiv din anul 1997, avand competenta sa pun concluzii la toate Instantele, indiferent de grad sau specializare.


Vin in sprijinul clientului meu cu servicii de asistenta juridica, dar si de reprezentare, acolo unde prezenta clientului nu se impune. Asigur servicii de consultanta si consiliere a clientului, pentru a gasi calea cea mai simpla spre cele mai bune rezultate, dar si de reprezentare a acestuia in cadrul unui litigiu civil, comercial, penal.


Activitatea de consiliere reprezinta o parte importanta din serviciul meu. Consider ca este important sa aprofundez problema ce a determinat o persoana sa plece in cautarea unui avocat, dar mai ales sa cunosc rezultatul pe care aceasta il urmareste, fie ca este vorba de valorificarea unor drepturi sau de clarificarea unei situatii juridice, de obtinerea unei despagubiri, de rezilierea unui contract, de protectie de sub amenintarea unei sot violent, etc


Analizez problema pentru care imi pasiti pragul cu interes si seriozitate, dandu-va solutii si alternative oneste, asa incat veti fi informat asupra etapelor ce urmeaza, dar si asupra sanselor si situatiei dumneavoastra legale, transformand adevarul fiecaruia dintre dumneavoastra in adevar al cauzei mele.