Lucrez ca avocat de 23 de ani, iar succesul meu il reprezinta succesul clientilor mei !
Contact:

Ma puteti contacta la tel 0755 041 611 sau puteti sa-mi scrieti un mesaj completând formularul din pagina de Contact, pentru a primi o informatie sau a stabili o consultatie.

 

Program de lucru:

Despre avocat Mariana ROMAN

Numele meu este Mariana ROMAN si profesia care ma defineste este aceea de avocat.


Inca de la terminarea facultatii, dupa sesiunea de licenta din luna Iunie 1996, am sustinut examen de intrare in profesia de avocat, iar de la acel moment am inceput sa practic in acest vast domeniu. Am facut stagiul profesional in cadrul Baroului de Avocati Bucuresti si am promovat examenul de definitivat in cadrul acestui barou un an mai târziu, dupa care mi-am deschis propriul meu cabinet de avocatura in Bucuresti.


Am profesat ulterior pe aria Curtilor de Apel Bucuresti si Constanta, având astfel oportunitatea de a calca pragul instantelor de prim grad dar si instantelor superioare, Tribunale, Tribunale Militare, Curti de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde am sustinut numeroase cauze pentru clientii mei.


In aceasta perioada am colaborat cu doua universitati prestigioase din tara, Universitatea Ovidius si Universitatea Spiru Haret din Constanta, fiind asistent universitar colaborator in domeniile dreptului comercial, dreptului civil si dreptului muncii, lucru care mi-a imbogatit sfera de activitate si experienta, aici deprinzand tehnici de comunicare si ale discursului.


Am tinut prelegeri studentilor in aule universitare, fapt ce s-a dovedit a fi fost o experienta care mi-a imbogatit in mod fundamental parcursul profesional, experienta la care am decis insa sa renunt in favoarea pledarii la bara in fata judecatorului pentru cauza clientilor mei.


Din anul 2004 profesez pe aria Curtii de Apel Galati, locul meu natal, facând parte din Baroul de Avocati Vrancea, fiind consilier in cadrul acestui barou pe parcursul a patru mandate dar si Prodecan al Baroului de Avocati Vrancea in perioada 2013 – 2016. Am avut onoarea sa fiu alesul colegilor in functia de membru in cadrul Comisiei de disciplina al UNBR, forul suprem al profesiei de avocat din România dar si consilier UNBR in cadrul acestei institutii incepand cu anul 2017 si pana in prezent.


Acestea fiind spuse despre mine, va invit sa parcurgeti pagina „Specializari” pentru a vedea ceea ce ma poate califica a fi cea mai buna alegere in scopul rezolvarii problemelor dumneavoastra juridice.